Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve kapının içeriden hariçya dosdoğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında namuslu bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde değirmek evetğu karınin, muhtemel olan en kısaltarak sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini sahip olmak amacıyla önlem allıkınmaktadır.

Hamiş: Haberde adı sabık firma adları ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Yangın sırasında güvenliğin esenlanması ve müsait şekilde tahliyenin gerçekleşmesi dâhilin kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar emniyetli şekilde binanın terk edilmesine olanak tanılamar.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının yakışır standartlara ve yönetmeliklere uygun olup olmadığını tespit etmek derunin etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir Yangın Kapısı sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size fen verecektir.

Emniyet: Evgin çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Ivedili durumlarda kapıların her an berrak olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Firmaların umumi olarak tatbikat yöntemi; Apartmanların Denk Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; aşağıda bulunan Garaj yerine iniş muhtevain Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın gibi ivedi durumlarda içeriden hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini deruneriye hapseder.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page